FAKTA LONTAR PELURU TENTANG SLEDGE HAMMER

FAKTA LONTAR PELURU TENTANG SLEDGE HAMMER

LASKARQQ : FAKTA LONTAR PELURU TENTANG SLEDGE HAMMER – Walaupun polisnya ABC dalam jangka pendek pertengahan 1980-an tukul giring Membuat kesan yang signifikan terhadap minda penonton utama.

David Rasche membintangi watak utama, seorang detektif polis yang dia suka mencetuskan bahawa “tembak dan tidak pernah bertanya.” Sebagai penghormatan pada ulang tahun ke-30 akhir pertunjukan pada 12 Februari 1988, kami memperoleh beberapa data mengenai siri yang sepatutnya menjadi tanda.

FAKTA LONTAR PELURU TENTANG SLEDGE HAMMER

ITU PERCAYA OLEH PEMIMPIN

Pada tahun 1971, Alan Spencer, 10, memasuki skrin Harry Clint Eastwood, membeli tiket ke Fiddler atas bumbung dan menukar teater ketika berada dalam. Terkesan dengan filem dan sekuelnya, Spencer memutuskan untuk menulis skrip yang mengetuai polis trop yang tidak bertanggungjawab. Pada usia 16 tahun, dia mula mengedarkan tukul sledge! Mengenai perniagaan kepada pembaca yang tidak memahami jenis makna satira oleh Spencer. Ejen menyebutnya “pendudukan satu dengan masalah mental yang serius”.

HANYA BERAKHIR DI HBO

The Composer Danny Elfman mencipta lagu untuk sledge Hammer! Urutan kredit pembukaan, yang tembak berhampiran senjata api yang kasihi S44 S44.

Sebagai penghormatan kepada James Bond, Rasche harus mengambil senjata dan menembaknya secara langsung untuk menangkap, memusnahkan skrin televisyen.

ABC berjaya mendapatkan idea itu, kerana ketakutan visual yang tiba-tiba dapat menyebabkan serangan jantung kepada penonton yang lemah. (Sebaliknya dia, dia membebaskannya dari skrin.)

TIDAK BOLEH LAKUKAN DENGAN LAGU PETER GABRIEL

Lagu dan Sledgehammer lagu itu sama sekali tidak mempunyai hubungan antara satu sama lain. Tetapi keduan Keluarkan dalam beberapa bulan bersama pada tahun 1986.

Dengan lagu yang sedang detakkan, ABC yakin (dan jelas bayar) Peter Gabriel untuk membenarkan mereka Untuk menggunakannya adalah pada promosi siri ini.

ABC DILARANG MEMPUNYAI SLEDGE ADMIT DIA SANGAT

Seorang lelaki yang bercakap dan tidur dengan senjatanya mungkin memerlukan sejenis penilaian mental. Tetapi idea kata kunci asal Spencer untuk sledge: “Saya gila, tetapi saya tahu apa yang saya lakukan.

Telah dihina oleh ABC, yang enggan membenarkan pengakuan watak itu sakit mental. Frasa itu menjadi “Percayalah, saya tahu apa yang saya lakukan.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *